slideOne

"Listening Through Lenses"
o perspectiva in imagini a muzicii
RoManouche


Calendar Evenimente

Consultați calendarul de evenimente Another Face of the Roma Culture. De la Festivalul de Jazz Barents la turneele din Norvegia și România.


Galerie Video

Dacă nu puteți ajunge la unul din evenimentele Another Face of The Roma Culture puteți gusta din muzica bună a artiștilor noștri în galeria video.


Vă prezentăm in cadrul proiectului Another Face of The Roma Culture cei mai cunsocuți artiști de manouche.

Faceți cunostință cu artiști noștri.


ARTIȘTI


Giani Lincan

Giani Lincan

Țambalistul Giani Lincan este un muzician universal cu un sunet inimitabil. Acesta oferă auditorului spectacole neobișnuite și memorabile. A câștigat pe parcursul carierei sale numeroase premii si distincții, a participat la multe festivaluri de renume iar înregistrările sale atestă virtuozitatea sa.


Simion Nicolas

Nicolas Simion

Nicolas Simion este unul dintre cei mai inovativi muzicieni de pe scena curentă a muzicii. Auditoriul său este din ce in ce mai mare în drumul artistului spre Olymp-ul muzical. A dezvoltat un grup de muzicieni din diferite țări Balcanice alături de care o muzica plină de spiritualitate.Costel Nitescu un adevărat virtuoz al vioarei

Stilul său muzical îmbinat cu improvizaţiile personalem fac din el, astăzi unul din rivalii lui Stephane Grapelli, căruia de altfel, îi dedică primul său album. Un ton de jazz contemporan îmbinat cu nebunie şi entuziasmm, Costel Niţescu continuă în frumuseţe pe urmele stilului muzical al mentorului său.Proiect finanțat printr-un Grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein și Guvernul României.  • Barents Jazz Festival
  • Romania Libera
  • Institutul Cultural Roman