Artisti

Magic Drops

Formație

Nicolas Simion alături de Fausto Beccalossi la acordeon și Florian Weber la pian aduc pe scena energie creativa și stropi de magie!

Costel Nițescu Trio

Formație

Costel Nițescu al[turi de cei mai talentați chitariști ai noii generații: Richard Manetti, fiul lui Romane Manetti și Samson Scmitt, fiul lui Dorado Schmitt. Swing la superlativ!

Stian Carstensen

Multi-instrument

Stian Carstensen este un muzician multi-instrumentist și alături de Jarle Vespestad și Nils-Olav Johansen, unul dintre membri centrali ai orchestrei de Jazz Balcanic Farmers Market.

Ole Morten Vågan

Bass

Ole Morten Vågan este una dintre figurile centrale ale jazz-ului scandinav din ultimii 10 ani. Basistul norvegian a activat în grupuri precum Motif, The Decider și Håvard Wiik Trio.


Taraf de Gorj

Taraf

Fiind unul dintre puţinele tarafuri tradiţionale autentice, Taraf de Gorj caută să păstreze partea frumoasă, autentică şi curată a melodiilor vechi cu un sunet nou.

Zoltán Lantos

Vioară

Zoltán Lantos unul dintre cei mai reprezentativi artiști de jazz din Ungaria acesta combinând muzica indiană, cea clasică și jazz-ul într-o experiență unică pentru ascultător.

Ansamblul Giani Lincan

Ansamblu

Giani Lincan este unul dintre cei mai apreciati virtuozi ai tambalului din lume si prezinta impreuna cu ansamblul sau compozitii și improvizații cu un sunet inconfundabil.

Giani Lincan

Țambal

Giani Lincan este un muzician cunoscut la nivel mondial. Îmbina muzica clasică, jazzul și muzica țigăneacă pentru a crea un sunet unic și inimitabil.


Nicolas Simion

Saxofon

Nicolas Simion, saxofonist şi compozitor de muzică jazz cunoscut in lumea intreaga, a studiat muzica clasică la Academia de Muzică din Bucureşti.

Adriana Stelea

Dansatoare

Adriana Stelea este balerina Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului" din Târgu-Jiu de 16 ani, timp în care a reuşit să ducă tradiţia dansurilor populare peste hotare.

Marian Stelea

Coregraf/Dansator

La vârsta de 16 ani s-a înscris în Ansamblul Folcloric Altiţa din Târgu-Jiu ca dansator unde a ajuns să îndrăgească dansurile populare. Acesta este in prezent coregraf la